Semineu-ieftin.ro va prezinta semineele cu bioetanol si curiozitati despre acestea!

Nu aveti cos de fum si nici permisele pentru a construi unul nou: nu renuntati la visul dumneavoastra!

Echipa Semineu-ieftin.ro recomanda cu incredere semineul bioetanol, care este cel mai practic: datorita unei instalari simple si rapide, fara a fi nevoie de zidarie.

Ce este bioetanolul?

Bioetanolul este un alcool extras din fermentarea biomasei sau a alimentelor cu o concentratie mare de zaharuri, cum ar fi cerealele, trestia de zahar, culturile de zahar, amidonul si tescovina –  combustibil organic, cu utilizari multiple, inclusiv cel pentru alimentarea semineelor cu bioetanol, care exploateaza puterea sa de incalzire.

Cel mai important aspect al semineului bioetanol – ARDEREA ACESTUIA NU PRODUCE VAPORI TOXICI. Calitatea aerului ramane neschimbata, deoarece produce doar vapori de apa si caldura.

Avantajele semineelor cu bioetanol

Semineele cu bioetanol prezinta numeroase avantaje, atat din punct de vedere estetic, cat si practic / economic:

1. Arderea sa nu produce vapori, ci doar dioxid de carbon, vapori de apa si caldura;

2. Nu are nevoie de cos;

3. Nu are nevoie de intretinere;

4. Semineul cu bioetanol este un produs decorativ incastrat, de perete sau de blat, pe care il puteti plasa oriunde doriti;

5. Nu emite mirosuri rele;

6. Sunt foarte usor de utilizat.

Daca te-am facut curios si doresti sa achizitionezi un semineu bioetanol, Semineu-ieftin.ro iti punem la dispozitie o gama variata.

Care sunt factorii care determina costul

1. Biocombustibilii – in diferite variante. Calitatea bioetanolului influenteaza nesemnificativ timpul de ardere sau costurile de functionare.

2. Combustibilii la un pret mai mic se pot inflama mai mult decat biocombustibilii calitativi, si pot determina un consum mai rapid, ce rezulta in cresterea costurilor de functionare ale semineului.

3. Prezenta sau absenta vatei ceramice in interiorul focarului de ardere – un factor important care influenteaza costul biocombustibilului!

4. Principalul factor care determina procesul de ardere este dimensiunea arzatorului – capacitatea rezervorului de combustibil. Un arzator mai mare = flacara mai mare = consumul creste semnificativ!

5. Marimea flacarii reprezinta o influenta mare in ceea ce priveste costul de functionare. Asadar utilizatorul poate regla clapeta pentru a putea avea un control asupra costurilor.

Costul biocombustibilului

1. Pretul bioetanolului difera in functie de calitate, dar mai ales in functie de cantitatea cumparata.

2. Cu cat investiti mai mult intr-o cantitate mai mare cand trebuie sa faceti aprovizionarea, cu atat va fi mai ieftin costul general de functionare.

Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa alegi cea mai buna varianta si cele mai eficiente solutii pentru tine!

Seminee cu bioetanol si curiozitati despre acestea